Firma Avocatura Avocat Timisoara - Poza 8

Problema recuperarii de litigii este una foarte complexa, mai ales in conditiile dificile din Romania, este o problema care se dovedeste din ce in ce in ce mai greu de rezolvat in conditiile actuale. Din cauza faptului ca aceste tipuri de proceduri sunt foarte complicate si decele mai multe ori contin un limbaj legislativ greu de inteles pentru marea majoritate a oamenilor, este nevoie de interpretarea acestora de cei care sunt cu adevarat specialisti in domeniu, si anume de catre o firma de avocatura specializata pe astfel de litigii.

In aceasta privinta, exista numeroase puncte de abordare a problemei in cauza, insa sunt cateva repere care rezista si care sunt valabile in orice circumstanta.

Pentru sumele ce reprezinta debite mai mici de 10.000 Lei exista o procedura speciala reglementata de noul cod de procedura civila.

Procedura solutionarii cererii de valoare redusa se caracterizeaza prin faptul ca este eminamente scrisa se desfasoara in camera deconsiliu fara prezenta partilor. Eventuala infatisare a partilor este posibila doar cu titlu de exceptie. Cererile se fac in conformitate
cu un formular prestabilit de lege, pentru a se scurta timpul de solutionare, si procedura de solutionare urmeaza tiparul cerere

– intampinare
– raspuns la intampinare, insa din practica se observa ca si aceasta procedura se poate prelungi peste termenele prevazute de lege care insumate pot ajunge si chiar depasi 90 de zile. Doar inscrisurile sunt acceptate ca si mijloace de proba.

Nu este necesara parcurgerea unei proceduri prealabile si din acest motiv ar trebui sa fie cea mai rapida procedura.
Pentru a nu va complica situatia, apelati cu incredere la specialistii nostri, iar Avocat Timisoara Corina CIUPAGEA va va pune la dispozitie cele mai bune servicii si cea mai buna echipa de specialisti de pe piata, care sa va asculte cererile si sa rezolve orice tip de problema in cel mai scurt interval de timp.